Støt nu

TEGN ELLER GENTEGN MEDLEMSKAB AF KANINVÆRNET OG VIND ET FERIEOPHOLD TIL DINE KANINER

Medlemskab, 08/jan/2023

TEGN ELLER GENTEGN MEDLEMSKAB AF KANINVÆRNET OG VIND ET FERIEOPHOLD TIL DINE KANINER

Tegn eller gentegn medlemskab

I oktober fik vi ny hjemmeside og nyt betalingssystem. Det har ikke været muligt at overføre medlemmernes kortoplysninger fra det gamle betalingssystem til det nye. DERFOR er det nødvendigt, at I opretter nyt medlemskab – og nu haster det, da jeres medlemskab bliver inaktivt fredag den 13. januar.

Konkurrence
Vi har besluttet at lave en konkurrence, hvor alle nye, gentegnede og aktive medlemmer kan deltage. Jer, der har tegnet medlemskab fra efteråret 2022, kan således også deltage.

Præmien på højkant er ikke mindre end et ferieophold (max 1 uge) hos Kaninhotellet Sivebæk, Daugård, Jylland, for 1 eller 2 kaniner. Amalie som ejer kaninhotellet er plejer hos Kaninværnet.

For at deltage skal I sende et skærmfoto af jeres medlemskabs-‘transaktion’ til vores SoMe ansvarlige, Sara, på slo@kaninvaernet.dk senest torsdag den 12. januar. Vinderen vil blive offentliggjort på vores SoMe kanaler og får direkte besked.

Tak for jeres støtte
Vi er i Kaninværnet 100 procent afhængige af jeres støtte i form af medlemskaber, og vi håber derfor MEGET, I vil tegne eller gentegne medlemskab, så vi kan fortsætte vores arbejde med at forbedre velfærden for kaninerne ❤️🙏🏼.

Tegn medlemskab for 150 kr. om året og støt kaninerne
http://bit.ly/3j0wYmc

Læs om Kaninhotellet Sivebæk
http://bit.ly/3IqVhV0

Del dette med dit netværk!
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom
    WordPress Cookie Plugin af Real Cookie Banner